Om mig

Psykoterapeut & Finansøkonom

Jeanett Dixen

Jeg hedder Jeanett, og jeg er 31 år. Jeg bor i Vester Sottrup i Sønderjylland. Jeg er uddannet Finansøkonom og har nogle andre certificeringer i Iværksætteri, Projektstyring og DISC-profiler. Disse certificeringer har fokus på lederskab, menneskeforståelse og det ”at komme frem” – så det har givet mig en bred forståelse for hvordan mennesker er indrettet. Jeg er resultat- og handlingsorienteret, med dyb respekt og ydmyghed for det enkeltes menneskes proces og rejse.

I februar 2017 besluttede jeg mig for at starte op som selvstændig, fordi jeg brænder for at komme ud i verden med det jeg kan. Jeg startede op med at lave bogføring og administrative opgaver for små- og mellemstore firmaer + jeg tilbød lektiehjælp til folkeskoleelever samt it-assistance til private.

I 2020 startede jeg på uddannelsen til Psykoterapeut – nu var tiden inde. Terapeut er ikke noget man uddanner sig til, når man er ”ung og uvidende” – jeg mener, at man skal have noget livserfaring og have begge fødder godt plantet i den gode muld, før man med god ro i sig selv kan sidde med mennesker i stolen over for sig – jeg har meget stor respekt for faget, og jeg er så glad for at være på vej til at blive færdig som Psykoterapeut (jeg er færdiguddannet og certificeret til november 2024).

Speciale

Afmystificering af Bogføring vs. Psykoterapi; Der er her en sammenhæng fordi, psykologi og forståelse for det enkelte menneske er en meget vigtig del i arbejdet med økonomi – økonomi er for mange et meget sårbart og privat emne, og med de små- og mellemstore virksomheder, som jeg har arbejdet med, har det ofte været ejerlederen, jeg har haft direkte samarbejde med. Ligesåvel som mit firma er mit ”barn”, så er det dét også for dem og det kræver tillid og tryghed at blive lukket ind der.

Som Psykoterapeut, der er uddannet Finansøkonom og laver bogføring – er jeg vant til, at skulle holde mange bolde i luften, bevare overblikket og stadig være nærværende og detaljeorienteret – dette gavner dig som klient.

Hvorfor gør jeg det her

Bedre liv – hvordan opnår man det og hvordan kan jeg hjælpe dig med det? Hvis du er nysgerrig og har lyst til at ændre nogle af de mønstre du har og derved blive klogere på dig selv, så vil du opleve en forandring.

Jeg vil gennem tillid og tryghed, sammen med dig, hjælpe med at gøre livet nemmere for dig  så du får mere tid og energi til at bevare et godt liv og være den bedste version af dig selv.